Röster om behandlingen

"Vill bara skriva några ord om vad som har hänt med mig sedan jag besökte Helheten, har haft problem med en hälsporre i flera år samt ett knä och hade försökt med allt inom läkarvården men inget fungerade så jag tog till slut kontakt med Lena och förklarade vad mina problem vad och sedan gick jag på behandling på tre gånger och sedan skulle jag höra av mig om problemen var kvar men detta behövde jag ALDRIG göra för mina besvär är helt försvunna efter detta, INGA problem med foten eller knä. UNDERBART ATT DET FINNS FOLK SOM KAN HJÄLPA TILL NÄR SJUKVÅRDEN INTE VET"

 

Pia

 

"När jag kom till min första reflexologibehandling hade jag problem med ena axeln, ena handleden och ett knä. Jag hade besvär med magen och sov sällan mer än ett par timmar per natt, vissa nätter inte alls. Efter en behandling försvann värken jag haft i axeln i 8 månader, och jag sov mycket bättre. Nu efter ett antal behandlingar är magen också betydligt bättre, jag sover i snitt 6 timmar per natt och jag mår allmänt mycket bättre."

 

Man, född -63

 

"När jag första gången kom till Lena vaknade jag flera gånger varje natt för att mina händer och armar domnade. Redan efter andra behandlingen var domningarna helt borta och jag sov hela natten igenom. Innan första behandlingen ställde Lena frågor om mitt hälsotillstånd och jag får väl erkänna att jag glömde att nämna en del som jag vant mig vid och inte längre reflekterade över som ett problem. Men Lena hittade dessa bitar också, utan att jag berättat om dem. Dessutom fixade hon så att de blev bättre!"

 

Kvinna, född -69

 

 

Corpus et Anima Friskvård